Kaal worden bij jonge mensen : steeds vaker kiest men voor Tricopigmentatie in Kortrijk

De eerste tekenen van kaalheid treden meestal al op rond de leeftijd van 25-30 jaar. Sommigen wachten op volledige haaruitval om te reageren, anderen zoeken direct naar een effectieve en praktische oplossing voor dit haarongemak. Tricopigmentatie is daarbij de aangewezen methode, die zowel bij de eerste tekenen als in een later stadium van kaalheid kan worden toegepast. Het team van het Medico Derm Center in Kortrijk vertelt je meer over deze interessante niet-ingrijpende methode bij capillaire problemen.

Kaal worden treft steeds vaker jonge mensen

Haarverlies bij jongrenDeskundigen uit de haarsector hebben de afgelopen jaren een dubbele observatie waargenomen. Steeds meer jongeren interesseren zich in behandelingen bij kaalheid zoals Tricopigmentatie, en daarbij zijn de mensen die hun toevlucht nemen tot oplossingen tegen kaalheid steeds jonger.
Het profiel van de persoon met androgenetische alopecia die kiest voor een behandeling komt meer en meer overeen met de leeftijdsgroep van 25-30 jaar. Het is dan ook meestal op die leeftijd dat de eerste tekenen van kaalheid verschijnen. Deze groeiende interesse voor een behandeling is te danken aan een combinatie van verschillende factoren.

Er goed uitzien steunt het zelfvertrouwen

De hoofdreden voor dit fenomeen is natuurlijk het belang van een goed uiterlijk. Want inderdaad, het esthetische aspect is erg belangrijk, zowel bij jonge vrouwen als jonge mannen. Dit is natuurlijk niet een nieuw gegeven, maar vandaag de dag besteden jonge mannen meer aandacht aan hun uiterlijk dan voorheen. Het kapsel maakt daar deel van uit. Deze groeiende belangstelling voor het uiterlijk vergroot ook het gevoel van ongemak bij een beginnende kaalheid. De jongere verliest zijn zelfvertrouwen en zoekt snel naar een effectieve oplossing voor zijn haarprobleem.

De zoektocht naar een snelle en doeltreffende behandeling bij haaruitval

De jonge mensen van vandaag zijn ondernemender in het zoeken naar oplossingen. Dat is zeker ook dankzij internet. Daardoor worden de jongeren die op zoek zijn naar een behandeling ook jonger en jonger. Zij zoeken vooral naar een snelle en doeltreffende methode om hun dunner haar of de kale plekken te camoufleren. Ook pakken ze het kaal worden direct aan bij het begin, en wachten ze niet meer tot het verder is geëvolueerd. Jonge mensen willen vooral een oplossing voor hun probleem zonder nadelige gevolgen en die past in hun jonge en bruisende levensstijl. Daar past geen pruik of haarstukje in, noch poeder, medicatie, toupetje of andere. Ook kijken ze naar het financiële aspect. Ze opteren voor een oplossing voor hun haaruitval die een goede verhouding kwaliteit/prijs heeft en die mee kan evolueren met de evolutie van hun haarverlies. En tenslotte zijn jongeren meer en meer bekend met methoden als permanente make-up en tatoeage, wat hen sneller brengt bij Tricopigmentatie als oplossing bij kaalheid.

Tricopigmentatie, een concrete oplossing voor kaalheid die aanleunt bij permanente make-up en tatoeage

Wie op zoek is naar een concrete oplossing bij kaal worden, komt dan ook terecht bij Tricopigmentatie, een erkende en gepatenteerde methode, geïnspireerd op permanente make-up door dermopigmentatie. Deze techniek die beschikbaar is in de streek rond Kortrijk, voldoet perfect aan de verwachtingen van jonge mensen. Het resultaat is direct, en wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. De methode is ook evolutief, wat wil zeggen dat er met de evolutie van het kaal worden wordt meegewerkt. Met regelmatige retouches wordt de evoluerende haaruitval gevolgd.
Met behulp van hele fijne naalden worden biologisch afbreekbare pigmenten in de hoofdhuid ingebracht. Op de schedel wordt op die manier een effect gecreëerd van kort geschoren haar, in de kleur van het echt haar. Kale plekken krijgen zo het uitzicht van kortgeschoren te zijn, dunner wordende plekken lijken voller doordat de bleke huid van de schedel er niet meer doorschijnt.

Ben je op zoek naar een concrete oplossing voor haarverlies in de streek van Kortrijk ?

Je kunt de Tricopigmentatie experts van het Medico Derm Center in Kortrijk telefonisch maar ook schriftelijk bereiken via het online contactformulier. Stel ons al je vragen, of bel voor een afspraak. We helpen je graag verder.

De beoordelingen van onze klanten

5/5
(7 beoordelingen)

De beoordelingen worden beheerd door E-net Business tools

Ik ben absoluut fan van deze techniek sind... bekijk meer Ik ben absoluut fan van deze techniek sinds mijn retoucheringen. Bedankt zie minder

Jeroen

5/5

Na een consultatie raadde mijn dermatoloog... bekijk meer Na een consultatie raadde mijn dermatoloog me een haartransplantatie aan. Gelukkig heb ik Tricopigmentatie ontdekt en ik ben er heel blij mee zie minder

Karen

5/5

Ik ben in slaap gevallen tijdens het ontkr... bekijk meer Ik ben in slaap gevallen tijdens het ontkrullen van mijn haar en zo is mijn hoofdhuid aan de voorkant van de schedel verbrand. Gelukkig bestaat er tricopigmentatie ;-) zie minder

Marleen

5/5

Ik heb maar weinig vrije tijd, mijn werk n... bekijk meer Ik heb maar weinig vrije tijd, mijn werk neemt alles in beslag. Tricopigmentatie is een efficiënte techniek. Niemand merkt iets, het is verbluffend natuurlijk. zie minder

Steven

5/5