Wie zijn wij ?


The Color Studio
is een kenniscentrum bestaande uit een team van 5 mensen gespecialiseerd in permanente make-up, dermotografie oftewel medische tatoeage en esthetische tatoeage. Deze methoden worden onderwezen aan schoonheidsspecialisten, instituten of zorgcentra die deze diensten willen aanbieden aan hun klanten. Naast opleidingen geven, biedt The Color Studio zelf ook Tricopigmentatiebehandelingen aan, aan mensen met een blijvende of tijdelijke kaalheid.

The Color Studio, een erkend Medico Derm Center nabij Kortrijk

Medico Derm Center ging een partnership aan met ons team van The Color Studio, gelegen in Desselgem nabij Kortrijk. Tricopigmentatie is uiteindelijk niets anders dan het simuleren van haarstoppels op een kale of kalende hoofdhuid, en past perfect in dit rijtje camouflagetechnieken op de huid waarin ons team gespecialiseerd is. Het feit dat Tricopigmentatie gebeurt volgens een zeer hoogstaande originele gepatenteerde methode, maakt het alleen nog maar interessanter.

The Color Studio, de plek voor scalppigmentatie bij kaalheid

Mensen die een blijvende of tijdelijke kaalheid ondergaan, kunnen hier met een gerust hart terecht voor een zeer professionele aanpak van hun probleem. Tricopigmentatie is volledig onschadelijk voor de gezondheid, en geeft direct resultaat na de 1ste behandeling, en 100% resultaat na 3.

Meer weten over de esthetische oplossingen bij haaruitval in de streek van Kortrijk?

Onze specialisten in Tricopigmentatie of scalppigmentatie in Desselgem nabij Kortrijk helpen je

De beoordelingen van onze klanten

0/5
(0 beoordelingen)

De beoordelingen worden beheerd door E-net Business tools